President Palestijnse Autoriteit ontvangen door de Staten-GeneraalDe president van de Palestijnse Autoriteit, de heer Mahmoud Abbas, bracht donderdag 30 juni een bezoek aan de Staten-Generaal. De heer Abbas werd ontvangen door Voorzitter Fred de Graaf van de Eerste Kamer en Voorzitter mevrouw Gerdi A. Verbeet van de Tweede Kamer.

Voorzitters De Graaf en Verbeet ontvangen Abbas
Grotere versie foto

Aansluitend voerde de president van de Palestijnse Autoriteit een gesprek met Leden van beide Kamers van de Staten-Generaal. Deze ontmoeting vond plaats in de plenaire Zaal van de Eerste Kamer. Tijdens de besloten bijeenkomst wisselde president Abbas vervolgens van gedachten met Eerste en Tweede Kamerleden onder leiding van de voorzitter van de vaste commissie voor Buitenlandse Zaken van de Tweede Kamer, de heer Pechtold.

Abbas bracht een driedaags werkbezoek aan Nederland. In de ochtend van 30 juni werd hij eerst ontvangen door het staatshoofd Koningin Beatrix. Later op de dag voert hij eveneens gesprekken met minister Rosenthal van Buitenlandse Zaken en minister-president Rutte.


Deel dit item:
Begin van een dialoog venster. Het bevat 1 afbeelding. Escape sluit dit venster.
Voorzitters De Graaf en Verbeet ontvangen Abbas
Afbeelding 1 - (c) Hans Kouwenhoven